#галузеві рішення
Нове рішення для виробництва та оборонної промисловості 25.06.2024 11:18

Нове галузеве рішення UGLA ERP для виробництва та оборонної промисловості.

Ми з радістю анонсуємо нове рішення UGLA ERP, спеціально розроблене для задоволення потреб підприємств в галузях виробництва та оборонної промисловості. Комплексна ERP-система UGLA поєднує в собі сучасні технології та глибоке розуміння проблематики та специфіки галузі, що дозволяє оптимізувати та автоматизувати ключові бізнес-процеси, підвищити ефективність та прибутковість виробничих підприємств.

Переваги UGLA ERP для виробничих підприємств:

  • Контроль запасів

Потужні інструменти управління складськими запасами, сировиною, матеріалами та готовою продукцією дозволяють уникнути дефіциту чи надлишків, оптимізувати логістику та зменшити витрати.

  • Планування виробництва

Модуль планування виробництва забезпечує оптимальне завантаження потужностей, ефективне управління замовленнями та скорочення термінів виконання.

  • Прозорість та аналітика

Детальна звітність, аналітика та KPI дозволяють приймати виважені управлінські рішення, аналізувати тенденції та оптимізувати бізнес-процеси.

Можливості UGLA ERP для оборонного виробництва:

  • Захист даних

Комплексні заходи безпеки, включаючи контроль доступу, забезпечують надійну охорону конфіденційної інформації. Неможливість втрати даних завдяки бекапу. Зберігання даних на хмарних серверах Amazon.

  • Відповідність стандартам

UGLA ERP адаптована до специфічних вимог оборонної галузі, включаючи підтримку стандартів та ліцензій.

  • Управління НДДКР (R&D)

Можливість управління науково-дослідними та дослідно-конструкторськими роботами допомагає перевіряти та впроваджувати інноваційні процеси.

  • Облік спецтехніки

Спеціалізовані функції обліку та супроводу спеціалізованого обладнання та техніки.

Функціонал UGLA ERP: 

Управління виробництвом Планування виробництва, моніторинг, контроль якості
Управління фінансами Бухгалтерія, бюджетування, фінансова аналітика
Управління ланцюгами постачань Закупівлі, склади, транспортування, митне оформлення
Управління персоналом Облік кадрів, табельний облік, розрахунок заробітної плати
Бізнес-аналітика Звітність, KPI, бюджетування, прогнозування, UGLA Lens (BI)

“Нас захоплюють задачі та рішення, які ми розробляємо для наших клієнтів. Нам цікаво, що відбувається на ринку тієї чи іншої галузі, для якої ми готуємо рішення, а ще нам важливо створити якісний софт. Кожне рішення проблем наших партнерів – це можливість вдосконалитись самим та вдосконалити продукт чи послугу нашого клієнта,” – зауважила Ірина, СЕО UGLA ERP.

Ми впевнені, що UGLA ERP стане надійним партнером для підприємств у виробничій та оборонній галузях, допомагаючи їм досягати нових висот в ефективності та інноваціях. 

Обирайте українське та приєднуйтесь до наших клієнтів і переконайтесь у перевагах нашої системи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#партнерства
Зустріч комітету AgriTech від IT Ukraine Association 01.07.2024 11:13 Ірина Алдакімова взяла участь у першій зустрічі комітету AgriTech від IT Ukraine Association.
#партнерства
UGLA ERP приєднується до комітету AgriTech Асоціації “IT Ukraine” 25.06.2024 16:11 Комітет присвячений розвитку технологічних інновацій та вирішенню ключових викликів у секторі аграрних технологій.
#галузеві рішення
Нове рішення для виробництва та оборонної промисловості 25.06.2024 11:18 Спеціально розроблене для задоволення потреб підприємств в галузях виробництва та оборонної промисловості.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo