#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08

У сучасному світі інформація є найціннішим ресурсом. Успішний бізнес можливий лише тоді, коли вмієш аналізувати та ефективно використовувати цю інформацію. Кількість цифрових даних постійно зростає, іноді ми тонемо у них. Використання візуалізації є справжнім порятунком.

Завдяки візуалізації можна швидко аналізувати великі обсяги даних, виявляти залежності та фокусуватися на тому, що є дійсно важливим. Це дозволяє приймати обґрунтовані рішення на основі фактів, а не інтуїції. Аналітик збирає та обробляє інформацію, щоб виділити для замовника головне для прийняття бізнес-рішень. Він повинен вміти спілкуватися зі замовником, будь то менеджер з постачання чи директор з розвитку, які потребують відповіді на питання. Важливо, щоб аналітик правильно розумів мету та завдання замовника, інакше може бути підготовлений детальний, але невдалий для бізнесу звіт. 

Аналітик може бути подібний до шеф-кухаря, який готує страву з інгредієнтів (даних), щоб вона була не лише смачною, але й відповідала вимогам замовника (бізнесу). Важливо вміти правильно поєднувати компоненти і враховувати вподобання та потреби тих, для кого готується страва (звіт).

UGLA Lens – інструмент автоматизації аналітики, який мінімізує ручну працю у підготовці звітів. Цей інструмент корисний для різних категорій користувачів:

Аналітиків: Завдяки UGLA Lens вони можуть налаштувати алгоритм роботи з даними та використовувати його безліч разів, звільняючи себе від механічних завдань складання звітів.

Middle та топ менеджерів: У великих компаніях, де команди економістів-аналітиків готують звіти тривалий час із можливими помилками, UGLA Lens дозволяє отримувати динамічні звіти швидко та безпомилково, звільняючи менеджерів від залежності від аналітиків.

Власників невеликих компаній: Заощадження часу та грошей, які йдуть на оплату аналітиків або економістів, робить UGLA Lens привабливим варіантом для власників невеликих бізнесів. Вони можуть отримати доступ до аналітичних звітів без прямого залучення спеціалістів у цю сферу, що економить кошти та час.

UGLA Lens перетворює аналітичні звіти з ексклюзивної інформації фінансового відділу в інструмент, доступний для користування всіма за декілька кліків, що знімає навантаження з аналітиків та робить аналіз даних більш доступним для всіх у компанії.

Як бути «шеф кухарем» для даних

Джерела даних можна об’єднувати та створювати цілісну модель даних.

Наприклад:

Беремо витрати на рекламу, пов’язуємо кількість відвідувань сайту чи дзвінків із системи телефонії, додаємо цифри кінцевого доходу та розуміємо, скільки грошей принесли дзвінки. Можна визначити, скільки грошей витратили на рекламу у конкретний день, та зрозуміти, скільки тоді було дзвінків із замовленнями. Відповідно, можна розрахувати додатковий KPI, конверсію, співвідношення доходів та витрат.

Якщо певні дані потрібні постійно, можна налаштувати їх автоматичне оновлення. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo