#конференції
UGLA на Web Summit 2023 в Лісабоні 02.11.2023 10:59
Ми відправляємось нашою командою на одну з найважливіших подій у світі технологій – Web Summit 2023 у Лісабоні!

Це надзвичайно крута можливість для нас познайомитись з командами інших софтів, знайти потенційних клієнтів та розповісти світу про нашу потужну ERP/CRM – UGLA.

Ми відкриті до:
Нетворкінгу: ми віримо, що співпраця і обмін ідеями – ключ до успіху. Тому ми відкриті для нових знайомств і партнерств. Приходьте до нашого стенду, де ми з радістю розповімо вам про UGLA і послухаємо про ваші проекти та ідеї. Разом ми можемо досягти більше!
Спілкування з потенційними клієнтами та інвесторами: UGLA ERP/CRM – це ідеальне рішення для управління не тільки будівельним, ресторанним бізнесом або рітейлом, а й інвестиційними бізнесами з будь-якого куточку світу.
Чекаємо на вас 15.11 на нашому стенді А747!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo