UGLA на THE FUTURE OF UKRAINE SUMMIT 2023 15.05.2023 16:53

UGLA ERP/CRM вперше презентує своє програмне рішення для бізнесу у Європі. Михайло Кушнір, СТО, та Інна Ковальчук, Партнер з маркетингу, розкажуть про досягнення першого року роботи UGLA.

«The Future of Ukraine» — це 2-денний саміт, на якому будуть обговорювати ідеї, які сприятимуть економічному відновленню України. Одним з напрямків саміту є створення платформи, яка допоможе українським технологічним стартапам отримати міжнародне фінансування та доступ до ринку.

Саміт об’єднає керівників економічної екосистеми, технологічних компаній та потенційних інвесторів.

Саміт проходитиме у Берліні, 7-8 червня 2023 року.

Ключові теми:

  • Члени Уряду, високопосадовці та науковці з України та зарубіжжя обговорять, як створити стійку та сповнену можливостей українську економіку та які системні зміни можуть нас до цього привести.
  • Керівники українських технологічних компаній поділяться особистим досвідом та уроками, отриманими під час створення всесвітньо відомих бізнесів.
  • Представники 24 інноваційних українських стартапів представлять свої креативні рішення аудиторії потенційних інвесторів та клієнтів.
  • Провідні інвестиційні компанії, лідери інновацій та інноваційні скаути світових корпорацій поділяться досвідом роботи з технологічними стартапами.

Серед спікерів на конференції будуть присутні:

Адам Лазовський – професор права ЄС у Вестмінстерській школі права

Даріуш Розаті – депутат Європейського парламенту від Варшави

Кім Зітлов – директор FDI Center

Євгенія Близнюк – генеральний директор і засновник Gradus Research

Дима Будорін – співзасновник і генеральний директор Hacken

Конференція буде зосереджена на нових бізнес-можливостях в Україні, інвесторах, стартапах та міжнародних корпораціях, зацікавлених у отриманні переваг від української бізнес-екосистеми.

UGLA пишається тим, що була обрана одним із  24 стартапів, які представлять свої технологічні рішення на сцені в Берліні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo