#конференції
UGLA на Будівельному BUSINESS FORUM 17.05.2023 23:36

Минулого тижня пройшов довгоочікуваний Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM, на якому UGLA ERP/CRM виступила: як партнером заходу, так і доповідачем в одному із блоків програми. 

Головна тема форуму відбудова країни, стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників.

Ми розуміємо, що один із ключових викликів для українського будівельного бізнесу буде відбудова України. Ця відбудова буде, більшою мірою, за кошти євро-атлантичних партнерів. Через це є необхідність в прозорій комунікації між українським бізнесом та міжнародними партнерами, тому що ми маємо розуміти, що за ці кошти треба звітувати. Чи готовий український будівельний бізнес забезпечити цю прозорість? Можливо ні, але це вимушені зміни. Поспілкувавшись з представниками європейського бізнесу, ми отримали позитивний фідбек про якість та необхідність використання UGLA ERP/CRM”,  – наголосив Михайло Кушнір, СТО UGLA ERP/CRM. 

Після дискусійної панелі «Інвестиції. Інституції. Відбудова та інтеграція України до світового бізнес-контексту» Михайла Кушніра, СТО компанії, презентував програму і розповів про основні переваги UGLA для будівельної галузі:

  • Легкість співпраці з міжнародними партнерами, адже в нашому програмному продукті вбудовані мультивалютність, багатомовність, свята по всьому світу тощо.
  • Прозорість системи – кожен з учасників проекту (від інвестора до менеджера) може бачити інформацію про його стан (нагадування про договори з контрагентами, HR-блок, стан товарів, інвентарю та техніки на складах та ін).
  • ERP допомагає заощадити на складах до 30% товарів та устаткування, створювати різноманітні звіти (в т.ч. власні), контролювати фінанси та відслідковувати платежі, бачити стан взаємних розрахунків, контролювати реалізацію проектів, працювати з маркетингом, інтегрувати бюджетування та аналітику Google Ads та Facebook Ads.
  • UGLA – це ERP, частиною якої є CRM. Вбудований кол-центр, база B2B, B2G та B2C клієнтів з точковою сегментацією та багато іншого.
  • Безпека даних – наші сервери знаходяться на Amazon, а користувачі захищені двофакторною аутентифікацією.

Прозора система управління бізнесом в програмі UGLA дозволяє легше залучати нових інвесторів з Європейських та Американських країн. Маючи доступ до інформації про стан проектів, іноземним партнерам буде набагато легше зрозуміти чому варто залучати висококваліфіковану українську робочу силу.

Запорука гнучкості та ефективності в кризові часи – налагоджена операційна діяльність, дотримання стандартів та контроль якості.

Радіємо, що маємо змогу брати участь у таких масштабних офлайн-івентах, на яких, без перебільшення, створюється майбутнє України!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo