#можливості ERP
UGLA ERP запускає власне ПРРО! 08.04.2024 13:41

UGLA ERP запускає власне ПРРО!

UGLA ERP продовжує розвиватися та вдосконалюватися, створюючи максимально зручний софт для бізнесу. Саме тому ми розширюємо нашу внутрішню екосистему. Відтепер ми надаємо можливість своїм користувачам використовувати онлайн-касу.

Що таке ПРРО? Це інструмент для реєстрації розрахункових операцій, призначений для видачі електронних чеків. За допомогою нього ви зможете відправляти чеки до податкової та покупців, а також автоматизувати касовий облік. 

Онлайн-каса надає можливість формувати чеки та реєструвати їх у ДПС, проводити внесення та винесення готівки в касі, а також одним кліком закривати зміну — Z-звіт формується автоматично! 

Ваш смартфон або планшет стане справжнім касовим апаратом!

Як відбувається налаштування ПРРО в UGLA ERP? 

Для цього лише потрібно додати ключ підпису юридичної особи (ФОП) до сховища ключів в UGLA. Торгові точки, які зареєстровані в податковій на цю юридичну особу, автоматично відобразяться у системі.

З UGLA ERP управління вашим бізнесом стає ще простішим та зручнішим!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo