#партнерства
UGLA ERP та КНУБА розпочали навчальний курс. 23.02.2024 17:11

Авторський навчально-практичний курс був створений спільно з Київським національним університетом будівництва і архітектури (КНУБА) та командою розробників-інженерів UGLA ERP. 

Навчання розпочалось 19 лютого 2024 року. Курс має назву “Сучасний національний цифровий інструмент управління будівельними проектами на основі UGLA ERP”. Викладачем курсу є Олександр Дубінка, доцент кафедри організації і управління будівництвом, кандидат технічних наук. Студенти отримають практичні навички роботи з сучасними інструментами, які можна використовувати в майбутній кар’єрі в будівництві та архітектурі. Після завершення курсу студенти отримають сертифікати, підтверджуючи їхні навички та знання, а також отримають реальний досвід роботи з сучасним програмним забезпеченням.  Для будівельних компаній це велика перевага у майбутньому в отриманні кваліфікованих фахівців, які вже вмітимуть використовувати сучасну програму.  

Зазначений курс спирається на розробки програми UGLA ERP щодо планування та управління бізнес-процесами в будівництві та включає в себе напрацювання BIM-проектування в AllPlan. Завданням курсу є ознайомлення та навчання майбутніх інженерів навичкам базової підготовки до організації та управління процесами в будівництві разом з сучасними цифровими технологіями, які є дієвими при практичному використанні в роботі над інвестиційно-будівельними проектами. Закладені навички та практика допоможуть швидкому переходу та адаптації випускника вузу до перспективного фахівця будівельної галузі і не тільки. Слід зауважити, що випускники КНУБА, які освоюють програмний продукт UGLA ERP, зможуть реалізувати себе як корисного співробітника і в таких галузях, як менеджмент в ресторанній галузі, фармації, фахівець логістичних компаній або компаній, які займаються випуском і реалізацією продукції різного призначення. 

Цей курс є важливим для цифрової трансформації галузі будівництва та архітектури в Україні, а також сприяє підготовці кваліфікованих фахівців. Його запровадження стало можливим завдяки співпраці між компанією ТОВ МОІ ТЕК (розробники UGLA ERP) та Київським національним університетом будівництва і архітектури, яке розпочалося минулого року після  підписання Меморандуму про співпрацю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#партнерства
Зустріч комітету AgriTech від IT Ukraine Association 01.07.2024 11:13 Ірина Алдакімова взяла участь у першій зустрічі комітету AgriTech від IT Ukraine Association.
#партнерства
UGLA ERP приєднується до комітету AgriTech Асоціації “IT Ukraine” 25.06.2024 16:11 Комітет присвячений розвитку технологічних інновацій та вирішенню ключових викликів у секторі аграрних технологій.
#галузеві рішення
Нове рішення для виробництва та оборонної промисловості 25.06.2024 11:18 Спеціально розроблене для задоволення потреб підприємств в галузях виробництва та оборонної промисловості.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo