#партнерства
UGLA ERP приєдналася до Defence Alliance of Ukraine 17.01.2024 16:46

UGLA ERP приєдналася до Defence Alliance of Ukraine – новоствореного оборонного альянсу, спрямованого на розвиток та впровадження стратегій у галузі оборонних технологій.

Альянс був створений з ініціативи представниками оборонного сектору. Їхні зусилля вже зустріли підтримку від Міністра Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишина та представника UARPA, UaRms, Strata22 Євгенія Уткіна.

Ідея створення оборонного альянсу була висловлена на цьогорічному iForum.ua під чам панельної дискусії про побудову національної екосистеми оборонно-промислового комплексу. Вже за три місяці було створено громадську спілку “Оборонний Альянс України“, яка має на меті залучення всіх учасників та експертів сектору для постійного зростання, збільшення ефективності та залучення інвестицій для покращення роботи оборонного сектору.

З метою вдосконалення оборонно-промислового комплексу України до 2030 року та відповідно до ключових завдань оборонного альянсу, включаючи написання стратегії розвитку, UGLA ERP приєдналася до альянсу, який вже об’єднав понад 20 учасників із різних оборонних галузей.

Для нас почесно бути дотичними до побудови національної екосистеми оборонно-промислового комплексу України.

Наша команда не один рік працює над тим, щоб кожен український бізнес міг розвиватися завдяки софту UGLA ERP та покращувати стан економіки нашої держави.

Тепер ми можемо допомогти країні в іншому полі і це надихає! Обʼєднавши зусилля з колегами, ми збільшимо ефективність та покращимо роботу сектору.

Оборонний Альянс України запрошує інші оборонні компанії приєднатися до спільних зусиль для зростання, обміну досвідом та створення ефективних стратегій розвитку оборонного сектору. Давайте разом зростати, зміцнюючи потенціал української оборонної промисловості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo