#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08

UGLA ERP приєдналась до Defence Alliance of Ukraine, новоствореного оборонного альянсу, спрямованого на розвиток та впровадження стратегій у галузі оборонних технологій.

Ми розуміємо відповідальність та значимість цієї співпраці. Віримо, що наш досвід та сучасні технології зможуть значно сприяти підвищенню ефективності та масштабуванню потужностей виробництва в українському оборонному секторі.

Підписаний ліцензійний договір про співпрацю з Defence Alliance of Ukraine дозволить нам надати свою експертизу щодо програмних інновацій для роботи Альянсу, а в майбутньому – виробників дронів, військової техніки, запчастин, програмного забезпечення та технологій подвійного призначення.

UGLA ERP – це не просто програмне рішення, це система, що спрямована на оптимізацію та систематизацію бізнес-процесів виробництва. Ми прагнемо сприяти ефективній операційній діяльності та стратегічному плануванню наших клієнтів.

Плануємо активно співпрацювати з Міністерством оборони, Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості, а також іншими державними та приватними стейкхолдерами для сприяння впровадженню стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу.

Ця спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості шляхом високої інтеграції та оптимізації діяльності учасників альянсу.

Ми вдячні за довіру та підтримку, і разом ми продовжимо рухатися вперед задля нашої спільної мети – створення могутньої, сильної і технологічної держави!

***

Defence Alliance of Ukraine був створений задля об’єднання зусиль промисловості та держави для розвитку українського оборонного сектору, створення екосистеми інновацій для розробки і реалізації проривних технологій в ОПК України (аналог американської DARPA).



Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo