#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37

На конференції PRORESTO’24, що відбулась 15 квітня в Одесі, компанія UGLA ERP здивувала гостей своїми інноваційними рішеннями для ресторанного бізнесу. Під час заходу Михайло Кушнір, СТО UGLA, презентував систему, яка об’єднала у собі 10 програм в одному софті.

Михайло Кушнір, CTO UGLA ERP

UGLA ERP/CRM – це комбінована система, яка включає в себе CRM, QR-меню, систему доставки, бухгалтерію, складську програму, HRM, ПРРО, UGLA Lens (BI), POS-систему та документообіг. Це значно спрощує управління рестораном, забезпечуючи власникам повний контроль над усіма аспектами їх бізнесу.

Гості конференції особливо вразилися модулями кейтерингу та франшиз, які дозволяють ефективно контролювати та управляти різними аспектами бізнесу. Також був представлений інвестиційний модуль, що сприяє плануванню інвестицій у ресторанний сектор. Учасники конференції мали унікальну можливість демонструвати та випробувати систему прямо на місці, включаючи швидке підписання NDA завдяки інтеграції з Дія.Підпис та підписами КЕП.

На завершення заходу було оголошено переможця спеціального призу – ресторан з Одеси отримав 50% знижку на користування UGLA ERP протягом 3 місяців, що стало символічним завершенням події.

Команда UGLA ERP на конференції PRORESTO’24

PRORESTO’24 став важливою платформою для представлення UGLA ресторанному світу, підкреслюючи його значущість та інноваційність в сфері управління ресторанним бізнесом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo