UGLA ERP/CRM на форумі для готельєрів 02.05.2023 16:55

28–29 квітня в EMILY Resort у Львівській області пройшов перший з початку повномасштабного вторгнення офлайн форум HOTEL FORUM_UA  для представників готельного бізнесу.

Наша команда відвідала форум та презентувала рішення для ресторанного бізнесу та анонсувала старт розробки рішень для готельного бізнесу на програмі UGLA ERP/CRM. 

Михайло Кушнір, СТО UGLA розповів про ТРАНСФОРМАЦІЮ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ НА ПЛАТФОРМІ УКРАЇНСЬКОЇ ПРОГРАМИ UGLA ERP/CRM

На прикладі реального кейса співробітництва з міжнародною мережею ресторанів української кухні “НАЙ”, ми показали, що завдяки UGLA бізнес отримує:

  • всі бізнес-процеси в одному місці (замість використання окремих програм для бронювання столів/створення замовлень та аналітики)
  • зрозумілий дашборд
  •  контроль основних метрик в режимі реального часу
  •  аналітику клієнтів (збереження бази, історії, сегментація клієнтів)
  • модуль маркетингу (репутація компанії, календар подій, інтеграція з google ads, FB ads)
  • HR-модуль (створення/закриття вакансій, реєстр резюме, онбординг нових співробітників, створення контракту, графіки)
  • роботу з постачальниками
  • товарний облік
  • технологічні карти
  • POS-система (офіціанта синхронізовано з кухнею: інгредієнти для приготування страв резервуються вже в процесі приймання замовлення)

Також на форумі ми анонсували старт розробки Рішення для готельної галузі.

Завдяки нашій ERP-системі, готелі можуть працювати більш ефективно та забезпечити гостям більш якісний та персоналізований сервіс. Використання нашої системи стане вагомою перевагою для будь-якого готелю та допоможе досягти більш високих результатів в готельному бізнесі.

ERP-система є комплексним рішенням для готельного бізнесу, що забезпечує автоматизацію бізнес-процесів та підвищує ефективність управління. З її допомогою, готелі можуть підвищити якість обслуговування, оптимізувати витрати та збільшити прибуток.

Сьогоднішні виклики складні, але спільними зусиллями ми зможемо не тільки вистояти, але й знайти нові шляхи для розвитку. 

Запорука гнучкості та ефективності в кризові часи – налагоджена операційна діяльність, дотримання стандартів та контроль якості. Сьогодні всі рішення мають прийматися та впроваджуватися дуже швидко, а це можливо лише тоді, коли є прозора система керування всіма процесами. Разом до розвитку і якісної трансформації ресторанної та готельної галузі!

Дякуємо всім учасникам за увагу, за плідний нетворкінг, а Vangrupworkshop за організацію офлайн івенту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo