Програмне рішення для будівельної галузі 05.05.2023 13:36

Нарешті ми офіційно можемо заявити, програмне рішення UGLA ERP/CRM для будівництва запущено!

Наша команда адаптувала програму враховуючи специфіку для будівельної галузі, адже після перемоги України ключовим викликом для держави та бізнесу стане масштабна відбудова та відновлення України.

Однією із задач UGLA ERP/CRM  ми бачимо допомогти будівельним компаніям України планувати і грамотно управляти ресурсами підприємства, вести облік і аналізувати бізнес-процеси компанії в режимі реального часу.

Готові рішення на єдиній платформі для всіх підрозділів та служб (департаменти продажів та сервісу, підрозділи маркетингу, логістики, закупівель, HR-служба та ін.) допомагають здійснювати управління діяльністю підприємства і повний цикл клієнт-менеджменту.

Ми оптимізували ті функції, автоматизація яких ще недавно здавалась неможливою – як з точки зору бізнесу, так і рівня розвитку технологій.

Огляд рішення для будівельної галузі 



Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo