#інтеграції
Підпис документів в UGLA за допомогою Дія.Підпису 17.01.2024 16:28

Тепер користувачі UGLA ERP мають можливість здійснювати електронні підписи. Фізичні особи можуть використовувати Дія.Підпис, а юридичні особи — ключ електронного підпису (КЕП).

Це рішення робить процес підпису документів ще зручнішим та безпечнішим, забезпечуючи швидке та ефективне управління електронними документами без необхідності виходити з програми. Тепер як фізичні, так і юридичні особи можуть легко та безпечно підписувати документи прямо в UGLA ERP, використовуючи технології електронного підпису.

Уявімо, що ви є власником компанії, яка використовує UGLA ERP для управління своїми бізнес-процесами. Ви здійснюєте співпрацю з різними клієнтами, партнерами та постачальниками.  Вам часто потрібно обмінюватися важливими документами, такими як договори, контракти чи акти.

Припустимо, що вам потрібно підписати новий контракт з постачальником або договір з клієнтом.

Замість того щоб підписувати документи фізично або використовувати зовнішні інструменти для електронного підпису та зберігання вже підписаних документів, ви можете скористатися новою можливістю від  UGLA ERP.

Все дуже просто:

Завантаження документу: Увійдіть в свій обліковий запис в UGLA ERP. Виберіть документ, який вам потрібно підписати, безпосередньо в системі.

Надсилаєте документ контрагенту: За допомогою токену (посилання) ваш контрагент отримає підписаний вами документ та зможе обрати необхідний метод підпису: для фізичної особи — Дія.Підпис, для юридичної особи — ключ електронного підпису (КЕП).

Автоматичне збереження в системі: Після успішного підпису документу він автоматично зберігається в UGLA ERP та пов’язується з відповідним контрагентом або клієнтом.

Ефективне управління документами: Ви можете легко відстежувати та управляти всіма підписаними документами без виходу з програми, забезпечуючи швидкий та безпечний обмін інформацією з партнерами.

Ця функція спрощує бізнес-процеси, полегшує обмін документами та дозволяє зберігати всі необхідні документи безпечно в електронному форматі. Замість того, щоб зберігати документи на комп’ютері, завантажувати їх у різні програми для підпису, а потім викачувати та друкувати, тепер достатньо лише вибрати документ в UGLA ERP, підписати його, і він автоматично буде зберігатись в програмі, в картці необхідного контрагента.

Команда UGLA ERP постійно вдосконалює свої рішення з урахуванням останніх технологічних стандартів.

Дія.Підпис — кваліфікований електронний підпис для фізичних осіб, який можна використовувати для підписання документів, оформлення послуг у застосунку і на порталі Дія, а також авторизації в застосунках і на сайтах партнерів Дії. Такий підпис можна активувати у Дії за 1 хвилину. Для цього потрібно мати ID-картку, закордонний паспорт чи посвідку на проживання у застосунку. Виберіть Меню — Дія.Підпис — Активувати Дія.Підпис — і пройдіть перевірку за фото. І це все, тепер можете користуватись Дія.Підписом.

Ключ електронного підпису (КЕП) – це хмарний електронний підпис для ФОП і юридичних осіб, який можна використовувати для того, щоб підписувати документи, включно із деклараціями. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo