Навчальний курс UGLA ERP/CRM та КНУБА 10.05.2023 11:17

Нещодавно в Києві відбулось підписання меморандуму про співпрацю між  українською компанією UGLA ERP/CRM та Київським національним університетом будівництва і архітектури про запуск нового навчального  курсу, який був спеціально розроблений для ВУЗА разом з доцентом кафедри організації і управління будівництвом, кандидатом технічних наук Олександром Дубинка. 

Під час підписання меморандуму було оголошено, що вже з вересня 2023 року  в університеті  буде впроваджено навчальний курс «UGLA ERP/CRM» — освітню програму з планування ресурсів підприємства за допомогою програми UGLA. 

Це перший етап масштабної освітньої ініціативи, яку запровадила UGLA. 

«Наша місія — розвиток та відбудова України через модернізацію освітніх підходів. Ми бачимо перспективу в кооперації з ВУЗами задля вдосконалення практичної складової навчання. Таким чином студенти матимуть доступ до сучасних інструментів ведення бізнесу», — зазначила Ірина Алдакімова, СЕО UGLA.

Запровадження подібних інноваційних курсів в українських закладах освіти підвищить їх конкурентоспроможність у сучасному світі та зацікавить майбутніх та поточних студентів залишатись на навчання саме в Україні. 

Однією з найважливіших частин відновлення та розвитку України є вища освіта, головним призначенням якої є формування висококваліфікованого фахівця з професійними та життєвими компетенціями, що відповідають потребам сучасного світу. Саме тому ми,  як розробник рішення для бізнесу бачимо перед собою одним з важливих завдань, розвиток освіти в Україні.  Ми готові допомагати створювати умови для підготовки інноваційно орієнтованих фахівців, які були б здатні забезпечити у перспективі прискорений розвиток бізнесу, що дозволить підтримувати високий темп розвитку національної економіки.

Навчальну програму пропонуватимуть студентам третіх, четвертих та п’ятих  курсів — як технічних, так і не технічних спеціальностей. Вона має надихнути молодь, дати уявлення про те, як може функціонувати галузь будівництва у поєднанні з IT рішеннями, та підготувати компетентні кадри для українського будівельного ринку в цілому. Студентам запропонують практичні заняття, лекції, роботу над реальними кейсами. Після здачі іспиту студенти отримають дипломи, що підтверджують їх компетенції .

Зі сторони КНУБА головним ініціатором та  драйвером проекту став Олександр Дубинка, доцент кафедри організації і управління будівництвом, кандидат технічних наук. Олександр є викладачем практиком, саме тому він розуміє необхідність автоматизації  та прозорості у процесах у будівельній галузі та всі переваги роботи з ERP.

«Наше спільне завдання вже зараз і на наступні роки – відновлювати та розвивати Україну. Реалізація цієї ключової мети залежатиме не лише від тих професіоналів, хто працює задля її досягнення сьогодні, а й від молодого покоління, яке поки ще здобуває необхідні знання. Вміння користуватись новітнім софтом абсолютно необхідне кожному, хто вноситиме свій вклад у відбудову України», — наголосив Олександр. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo