#можливості ERP
Найпоширеніша помилкова думка про ERP 25.10.2023 11:33

Найпоширеніша помилкова думка про ERP полягає в тому, що вони призначені лише для великих підприємств. І правда, ERP-системи вперше були розроблені для задоволення потреб великих корпорацій, що зрозуміло з назви, але ERP можуть допомогти як великим, так і малим підприємствам інтегрувати всі їхні бізнес-процеси та дані в одній програмі.

Жодне підприємство не є надто малим для рішення ERP – те, що ви невеликий магазин або кафе, не означає, що ви не можете працювати як бізнес масштабу корпорації – і скористатися перевагами інтелектуальних бізнес-рішень, таких як ERP, для оптимізації бізнес-процесів.

Отже, чому жодна кількість даних не є надто мала для ERP?

Якщо ви вважаєте, що ви замалі для ERP, подумайте ще раз.

По-перше, незалежно від розміру вашого бізнесу, ви матимете багато даних. Навіть якщо ви не великий бізнес, у вас буде достатньо даних, які ERP допоможе вам зрозуміти та аналізувати.

По-друге, незалежно від того, скільки даних ви маєте, вам потрібна система, яка зможе їх упорядкувати та допоможе вам ефективно спілкуватися та співпрацювати у всьому вашому бізнесі.

Щоб вести прибутковий бізнес, вам потрібно контролювати свої бізнес-ресурси – тобто те, що у вашого підприємства є сировиною, персоналом і виробничими потужностями – щоб працювати на повну потужність і максимізувати продуктивність.

Без загальної системи, яка збирає дані, звітує про ваші процеси та системи та бачить загальну картину, як ви можете точно знати, де ви перебуваєте?

Ваші бізнес-ресурси – це те, що ви використовуєте для підтримки свого бізнесу, і ви повинні завжди знати, на якому рівні ви знаходитесь.

Однією з найбільших переваг системи ERP для бізнесу будь-якого розміру є її здатність забезпечити повну видимість усієї вашої операційної діяльності, даючи вам зрозуміти, як виконується ваша бізнес-діяльність. З ERP те, що раніше займало години ретельного збору даних і створення звітів, може виконуватися автоматично, надаючи вам повний огляд вашої роботи, дозволяючи вимірювати критичні показники ефективності за допомогою інформаційних панелей у реальному часі. Ви можете використовувати цю інформацію, щоб завжди знати, де ви знаходитесь, оптимізувати графіки робочого процесу або виробництва, а також максимізувати потужність і збільшити продуктивність.

Ще однією перевагою використання ERP є її сприяння зростанню та розвитку бізнесу:

  • Виконуйте більше завдань вчасно.
  • Зменшіть витрати на запаси.
  • Усуньте помилкові та надлишкові закупки.
  • Підвищення ефективності виробництва.
  • Зниження експлуатаційних витрат.

Реальність роботи бізнесу полягає в тому, що зазвичай працівники виконують декілька функцій. Тож, хто з ваших співробітників має час, щоб вручну обробити численні електронні таблиці та розділити гори даних?

Системи ERP здатні автоматизувати ключові бізнес-функції, такі як обробка замовлень, виробництво та фінанси, звільняючи час вашого персоналу для зосередження на важливіших завданнях, ніж введення даних.

Щоб дізнатися, як UGLA ERP може допомогти вам розвивати свій бізнес, залиште запит на демоверсію.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo