#огляд модулів
Модуль доставки для ресторанів 09.02.2024 12:56

Новий модуль доставки для ресторанів: Оптимізуйте ваш бізнес разом з новими функціями.

Тепер у вас є можливість покращити свої послуги доставки завдяки новому модулю доставки для ресторанів. Цей модуль, розроблений спеціально для ресторанної галузі, пропонує ряд інноваційних функцій, які допоможуть вам ефективно керувати процесом доставки та підвищити задоволення ваших клієнтів.

Однією з ключових особливостей цього модуля є можливість встановлення власної вартості доставки. Тепер ви можете автоматично розраховувати вартість доставки в залежності від відстані, або встановлювати сталу суму, або ж встановлювати вартість доставки в залежності від чеку замовлення.

Крім того, ви можете легко керувати тим, які страви з вашого меню підлягають доставці. Ви маєте можливість включати чи виключати певні страви зі списку доставок, а також налаштовувати власні статуси замовлення, роблячи їх видимими або невидимими для клієнтів.

Наш модуль також пропонує зручний інтерфейс для гостей, що дозволяє їм замовляти їжу через QR-меню або спеціальний лінк. Крім того, клієнти можуть обирати зручний спосіб оплати: карткою при замовленні або оплата кур’єру, а також вони можуть відстежувати статус доставки свого замовлення в реальному часі.

Для кур’єрів ми розробили окремий інтерфейс, де вони можуть переглядати активні та вільні замовлення, а також мають можливість самостійно обирати замовлення в роботу та змінювати їх статуси.

Не менш важливою є можливість керування замовленнями для офіціантів, які можуть в режимі реального часу відстежувати статус замовлення, оплату та призначати кур’єра.

Завдяки цим новим функціям вам легше і зручніше керувати вашим бізнесом.

Користуйтесь UGLA ERP та використовуйте переваги нового модулю доставки для ресторанів вже сьогодні!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo