#можливості ERP
FoodTech. Cучасні технології в ресторанному бізнесі 05.07.2023 17:46

Є думка, що FoodTech — це лише доставка продуктів чи готових страв із ресторанів, але він набагато глобальніший і ширший. Цей сектор економіки складається з технологічних стартапів, які розробляють продукти та послуги, які змінюють традиційні способи пошуку, купівлі, доставки, приготування та споживання продуктів харчування.

Сьогодні розвиток технологій на харчовому ринку спрямований на впровадження цифрових рішень у весь харчовий ланцюжок — від фермерських господарств і харчових виробництв до приготування, зберігання, пакування, доставки та утилізації їжі.

Досвідчені гравці українського та світового ресторанного бізнесу вже імплементують ідеї FoodTech у свою повсякденну практику.

Значна частина українських закладів громадського харчування трансформується: змінює асортимент, оптимıзує витрати, виходить на мıжнародні ринки.

Для впровадження всіх цих змін потрібен потужний програмний продукт – UGLA ERP. 

ВПРОВАДЖЕННЯ ERP-СИСТЕМИ ДОПОМОЖЕ ДОСЯГТИ ЗНАЧНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ

  • скоротити харчові відходи, завдяки розумному використанню технологій для управління запасами та вибору постачальника
  • точний і своєчасний контроль запасів може збільшити прибуток ресторану
  • ресторани, що керуються даними, отримують більше клієнтів, більше шансів зберегти цих клієнтів, більше шансів бути прибутковими
  • автоматизація щодо доступності запасів/продуктів допоможе оптимізувати процеси та заповнити бізнес-прогалини
  • можливість відстежувати ціни на основні інгредієнти допоможе у боротьбі з інфляцією

UGLA підходить для будь-якого формату: ресторани, кафе, бари та клуби, кав’ярні та пекарні, фаст фуд. 


У вартість входить:

більш як 12 основних модулів

 

спеціально розроблені модулі для ресторанної галузі.

 

На шляху до foodtech українським ресторанам не обов’язково починати з вау-роботів, можна впроваджувати якісні цифрові інструменти, які покращать клієнтський досвід і полегшать управління процесами.

Головний результат, який ви отримаєте від впровадження UGLA ERP/CRM, – збільшення ефективності управління, гнучкість, можливість швидкого масштабування (франшиза) та доступ до всіх даних 24/7 з будь-якої точки світу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#інтеграції
Еквайринг від Monobank та LiqPay 08.05.2024 13:53 Тепер всі платежі в UGLA відбуватимуться максимально комфортно та зручно! Не тільки для компаній, а і для ваших клієнтів.
#можливості ERP
UGLA Lens: інструмент автоматизації аналітики 02.05.2024 13:08 Автоматизація аналітики, підготовка звітів та об'єднання даних.
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo